Tietoa meistä

Äänekosken Moottorikerho ry on perustettu joulukuussa 1964, perustajajäseninä Liimataisen Erkki, Tuomisen Heikki, Tuomisen Veikko, Turpeisen Erkki sekä Vähä-Mattilan Juhani.

Kerhotilat löytyvät osoitteesta Rautatienkatu 23. Lisäksi meillä on lämmintä tilaa pyörien talvisäilytykseen, ensisijaisesti jäsenille (50€) sekä ulkopuolisille (100€).

Lapsille (7-15v) on pidetty suosittua mopokerhoa jo vuodesta 1990. Mopokerho toimii kevät- ja syyskausina ja on osallistujille ilmainen. Mopoja kerholla on 5 kappaletta.

Kilpailutoiminta on tällä hetkellä aktiivista! Osallistujia on jääradalla, road racingissa sekä endurossa. Löytyypä jopa Suomen Mestari! Näistä asioista paremmin omalla välilehdellään.

Uusimpana juttuna kerhoon on viritelty mopotallia! Eli rassauspaikkaa mopoikäisille. Tämä toiminta lähtee toivottavasti pyörimään kunnolla tänä keväänä.

Tapahtumista ilmoittelemme "Kuumimmat uutiset" sivulla.